Рэпер з Канади на ім'я Джон Мак-Мюррей загинув під час зйомок кліпу на свою пісню. Музикант розбився, впавши з даху літака.

Про це повідомляє CTV.

Як повідомляється, Мак-Мюррей повинен був пройти по крилу літака Cessna під час його польоту. Однак, виконавцю не вдалося утримати рівновагу і впав він з крила.

Мак-Мюррей був госпіталізований, але помер від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як стверджують представники артиста, у нього був парашут, але через те, що літак знаходився дуже близько до землі, Мак-Мюррею не вдалося його розкрити.

Джон тримався за крило, поки не стало надто пізно, і коли він його відпустив, у нього вже не залишалося часу розкрити парашут, - розповів агент Мак-Мюррея.

Джон народився в Канаді, в місті Калгарі. Перед тим, як почати зайнятися музичною кар'єрою, репер довго захоплювався гірськолижним спортом. Одного разу, спускаючись в гори, він отримав серйозну травму, через яку йому довелося залишити спорт.

Мак-Мюррей залишився справжніх екстремалом, в кліпах якого постійно фігурують небезпечні сцени.

"Пристрасть до створення музичних відеороликів і виконання трюків підштовхувала його до створення нового, незвіданого", - розповіли представники артиста.

Шанувальники Джона досі не вірять в те, що трапилося і висловлюють співчуття рідним артиста.

Нагадаємо, українська хіп-хоп виконавиця alyona alyona презентувала дебьютный трек "Рибки", а також кліп на нього. Режисером кліпу виступив 19-річний репер і друг Олени Delta Arthur, відомий за фітом з Boulevard Depo.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що Coolio, легенда реп-музики і одна з найяскравіших зірок 90-х років, дасть свій перший сольний концерт у Києві. Музикант привезе в Україну свої хіти.

Також Знай.ua писав, що за російського репера взялася прокуратура. Пісні петербурзьких реперів Гнійного і Хана Замая перевірять на екстремізм.