У мережі з'явилося відео на якому можна побачити, як в центрі Томська влаштували халяву — розкидали в натовп 150 кг тістечка "картопля".

Звісно, ставлення країни до своїх громадян вражає не на жарт.

До слова, з'явилася інформація про те, що викид хімічних речовин на півночі анексованого Росією Криму, який спровокував екологічну катастрофу, може повторитися, якщо в регіон повернеться спека.

Про це стало відомо з повідомлення "глави Ради міністрів" Криму Сергія Аксьонова на засіданні оперативного штабу, передає ТАСС з посиланням на ЗМІ півострова.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Титан

Як додав Аксьонов:

Ми громадянам сказали, що рецидив викиду може бути в разі збільшення температури. Але сухі ділянки, які випаровують речовини, активно засипаються (мова йде про нейтралізуючі речовині)

Так звана керівниця міжрегіонального управління Росспоживнагляду Наталія Пеньковська також підтвердила, що якщо денна температура підвищиться, повторний викид не виключений, і додала, що російська влада намагається вирішити проблему.

У зв'язку з цим варто згадати про те, що через викиди на "Кримському титані" в ніч з 24 на 25 серпня місцеві жителі відчули нездужання, нудоту, запаморочення і головний біль. У багатьох з'явився кашель, люди скаржилися на печіння в носі і дихальних шляхах, а також на висип.

Нагадаємо, у четвер, 6 вересня на Київщині стався кричущий випадок. Водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді жінці, у якої в боях на Донбасі загинув син.

Як повідомляв Znaj.ua, вранці 4 вересня в Запоріжжі на одній із зупинок громадського транспорту активіст зняв незвичайне відео - водій маршрутки силою заштовхували пасажирів в переповнений салон свого автобуса.

Також Znaj.ua писав про те, що у терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль" знову застрягли туристи. Всі вони очікують рейсу в турецький Бодрум, який було перенесено на добу.