Прогнози конспірологів, що базуються на даних від американських спецслужб, звучать песимістично, при цьому вони не залишають шанс на порятунок.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Вчені відзначають, що перша ознака швидкого кінця світу була зафіксована ще 19 вересня поточного року, коли відбулось кілька сейсмічних аномалій.

Більше того вчені дослідили аномалї, які свідчать про пробудження вулкану Йєллоустон, який здатний знищити величезні території, заливши їх магмою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У найближчому майбутньому планету також очікують неймовірно потужні урагани, які перевершать за силою свого руйнування трагічно відомий "Флоренс".

Більше того на користь версії про негативний вплив планети-вбивці свідчить значне підвищення агресії у диких тварин. Відомості про напади тварин на людей надійшли від дослідників з усього світу.

Вони пояснюють це перепадів тиску, що викликають напади агресії у тварин і апатії у людей. Раніше Нібіру спровокувала ряд катаклізм на Сонці, так як на його поверхні почала стрімко розростатися пляма AR 2720, готове здійснити викид плазми. Наслідки цієї події стануть катастрофічними для Землі.

Разом з тим варто відзначити, що вчені по всьому світу б'ють на сполох через дивну активність на поверхні Сонця. За допомогою сучасних технологій дослідникам космосу вдалося встановити, що на зірці з'явилася нова пляма, що продовжує збільшуватися з кожним днем. Ця аномалія вже встигла викликати сильні магнітні бурі 10 і 11 вересня, але їх потужність з часом буде тільки зростати.

Вчені прогнозують, що наступний пік активності Сонця припаде на 25 вересня. Відомі вчені не можуть дати точну відповідь, що спровокувало появу плями і як вона впливає на процеси на небесному світилі. Відповісти на питання змогли альтернативні вчені і конспірологи.

Вони стверджують, що таємнича планета Нібіру продовжує свій шлях по Сонячній системі. Наступною її метою стане ні що інше як Сонце. Своїм сильним магнітним полем планета здатна запустити незворотні процеси на зірці, а магнітні бурі по своїй силі будуть перевищувати всі раніше зафіксовані.

Експерти в паранормальних явищ вважають, що фізичне руйнування Землі – головне призначення Нібіру. Проте знищення людства почнеться задовго до її прильоту. Землянам доведеться зіткнутися з низкою епідемій, викликаних аномальною активністю на Сонці. Хвороби, які раніше вважалися зниклими, без належного лікування будуть здатні погубити мільйони життів.

Думка вчених про Нібіру.

Нагадаємо, планету-вбивцю Нібіру можна побачити неозброєним оком.

Як повідомляв "Знай.ua", до Землі мчить небезпечний об'єкт.

Також "Знай.ua" писав, що вже неозброєним оком видно, що наближається до Землі.