У Санкт-Петербурзі Росії існує так званий "міст дурості". Під ним потрощили свої автомобілі багато водіїв. І напередодні міст зустрів свою 157 жертву.

Під "мостом дурості" застрягла 157 "Газель". Про це повідомляють користувачі соціальної мережі.

Міст поглинає всі нові машини. А це при тому, що на ньому встановили навіть знак. Він говорить, що міст занадто низький і попід ним не проїде газель.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тим не менш такі ситуації були не рідкістю і жертв набралося вже 157.

Хоча місцеві жителі вже плутаються в підрахунках і деякі вважають, що їх число рухається до нескінченності. Автомобілісти продовжують застрявати і розбивати свої авто під низьким мостом, не звертаючи ніякої уваги на значну розтяжку: "Газель не проїде!".

У мережі навіть пропонують ставити ставки, скільки ще газелей потрапить в цю низьку пастку.

"Це вже який за рахунком? До 200-м підходимо", - сміються коментатори.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 27 вересня в Санкт-Петербурзі прогулянковий пасажирський пором застряг під постом. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

за Причиною такої "річковий аварії" став піднявся рівень води. Однак судно капітана це не зупинило завзятті потрапити на той бік і він кілька разів здійснив спроби проплисти під невисокою конструкцією.

Пором не зміг проплисти під Зеленим мостом Петербурга і в кінцевому підсумку застряг на набережній річки Мийки. А все із-за того, що рівень води в річці піднявся і там, де раніше судно проплывало без проблем, тепер застрягло.

Нагадаємо, пасажирський пором застряг під мостом дурниці". Капітан судна був дуже наполегливий у своєму рішенні проплисти під мостом.

Як повідомляв "Знай. ua", окупанти в стилі "совка" пустили транспорт по Кримському мосту.

"Знай. ua" писав, що аварія з краном і Кримським мостом потрапила на відео.