У Сполучених Штатах Америки назрів серйозний прогрес у питанні кількості робочих місць. Так, у вересні 2018 року в штатах рівень безробіття впав до 3,7%, у порівнянні з 3,9% у липні

Дані Міністерства праці США, свідчать, що даний показник є найнижчим з 1969 року. Про це пишуть американські ЗМІ.

Варто зазначити, що аналітики в середньому очікували зниження безробіття до 3,8% у вересні, проте статистика перевищила очікування. У той же час відзначається, що економіка США додала 134 тисяч робочих місць у вересні, що значно нижче очікуваних 184 тисяч.

Показник середньої погодинної оплати праці в США в минулому місяці збільшився на 0,3% щодо серпня і на 2,8% в річному вираженні, обидва показники збіглися з очікуваннями ринку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

США

Зростання кількості робочих місць у штатах спостерігається майже 96 місяців поспіль, з жовтня 2010 року, часу президентства Барака Обами. Це найтриваліший період зростання робочих місць в історії країни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що середня заробітна плата українців, які вирушають на заробітки до Польщі, дорівнює 19,2 тисяч гривень на місяць. Така інформація надійшла від міністра соціальної політики Андрія Реви.

Виходячи з відомостей, отриманих від Держприкордонслужби, за кордоном на регулярній основі працюють 3,2 мільйона людей, і це друга хвиля міграції. У ході першої хвилі дана цифра становила 7 мільйонів.

Варто нагадати, що трудова міграція в Україні досягла небувалих масштабів. Мова йде вже не про підробіток в якості доглядальниць або збирачів ягід. Українські фахівці масово їдуть працювати за кордон на постійній основі, а потім перевозять й свої сім'ї.

Міністр соціальної політики України Андрій Рева, розповів, як вирішити проблеми трудової міграції і коли в українців зросте дохід.

Нагадаємо, міністр-дієтолог випадково проговорився про те, як отримати субсидію і платити менше.

Як повідомляв Знай.uа безробіття в Україні: в мережі показали статистику, ніхто й уявити не міг, що все так погано.

Знай.uа писав, українців попередили про майбутню кризу.