Зовнішньополітичне відомство Російської Федерації уточнює обставини затримання росіян у Туреччині. Причиною цього кроку стала антитерористична операція турецьких правоохоронних органів у провінції Кайсері.

Про це стало відомо завдяки заяві представника посольства РФ в Туреччині Ірини Касимової.

"Ми підтверджуємо факт затримання двох названих турецькими ЗМІ російських громадян і з'ясовуємо інші обставини події", - повідомила Касимова.

В Туреччині сім іноземців, у тому числі двох громадян Росії, затримали напередодні за участь у терористичному угруповуванні "Ісламська держава". Серед затриманих-четверо громадян Сирії і один єгиптянин, а також росіяни Рашид Єнікеєв та Елана Рахманова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З'явилася інформація, що Єнікеєва оголошено у міжнародний розшук. За попередніми даними, зловмисники пов'язані з людиною, відомою на прізвисько Абу Джафар - головою "комітету з міграції та логістики" ІГ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 10 жовтня, на брифінгу у Вашингтоні президент США Дональд Трамп запевнив, що обізнаний про ситуацію з купівлею зброї Індією у росіян і пообіцяв, що найближчим часом дасть відповідь Індії на купівлю у Росії зенітно-ракетних комплексів С-400.

"Ви побачите відповідь. І швидше, ніж ви думаєте", - відповів американський президент на питання журналіста про те, чи будуть США реагувати на угоду між Нью-Делі і Кремлем.

Варто нагадати, що на Печерську у Києві в ніч на 10 жовтня у консула Киргизстану викрали позашляховик Toyota Highlande. За інформацією Посольства Киргизької Республіки в Україні, автомобіль на дипломатичних номерах. Зухвалі зловмисники викрали у консула Киргизстану новий позашляховик Toyota Highlander, який він припаркував напередодні ввечері біля свого будинку в елітному районі в центрі Києва.

Нагадаємо, провал Чепіги та Мишкина поховає російську розвідку.

Як повідомляв Знай.uа в Одесі сепаратисти влаштували огидну провокацію.

Знай.uа писав, Ассанж переїде до Росії? Найлютіший ворог уряду США знову в безпеці.