Минулого тижня у Великобританії святкували весілля 28-річної внучки королеви Єлизавети II – Євгенії з її обранцем Джеком Бруксбенком. На заході були присутні багато зірок, деякі з них відзначилися особливим вибором вбрання. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Супермодель Кейт Мосс з дочкою прибула на весілля однією з перших. Вона вибрала для торжества строгий костюм в горох і капелюшок з вуаллю. Якщо образ мами можна зрозуміти, то вибір 16-річної Лілі Грейс досить спірний. Починаюча модель прийшла на важливу подію в гипюровому платті і хутряній куртці. Замість сумки вона використовувала... пакет.

Бунтарка Кара Делевінь прийшла на захід, порушивши правила дрес-коду. Вона з'явилася в приталеному смокінгу і циліндрі, тримаючи в зубах сірник. Образ зробили більш жіночним чорні човники.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наомі Кемпбел з'явилася на весіллі у вбранні зі страусиним пір'ям. Образ доповнили чорні рукавички і капелюшок. В цілому, скандальна супермодель виглядала гідно, хоч і незвично.

Красуня Лів Тайлер з'явилася не в найкращому своєму вбранні. В старомодному костюмі вона виглядала швидше як зауч в початковій школі.

Дружина співака Джеймса Бланта, схоже, сильно переборщила з деталями. Виглядало все так, ніби вона одягла усе найкраще відразу.

Наряд британської моделі Пікс Гелдоф виявився загадкою для модних критиків. Дивний рожевий балахов в поєднанні з бежевими сабо і капелюшком створили дуже сумнівний образ.

Британська співачка Еллі Голдінг відзначилася більше всіх, прибувши на торжество в блакитному платті, яке чудово поєднувалося зі шпильками і маленьким капелюшком. Критики вважають цей образ одним з найкращих на весіллі.

Нагадаємо, стало відомо, який титул отримає дитина принца Гаррі і Меган Маркл.

Раніше Знай.ua повідомляв, найбільш екстравагантні капелюшки на весіллі принцеси Євгенії.

Також Знай.ua писав, весілля принцеси Євгенії, онуки королеви Єлизавети ІІ, відзначилося великою кількістю пікантних конфузів.