У США затриманий підозрюваний у відправленні посилок з бомбами — 56-річний житель Флориди Сизар Сейак. Його затримали на парковці біля торгового центру.

Сейак — колишній стриптизер і член республіканської партії. Він неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, наркотики і погрози застосувати вибухові пристрої.

Ленні Альтьері, кузіна Сайока розповіла, що чоловік танцював у стрип-клубах ще з дуже ранеего віку.

"Він був у стрип-клубах з тих пір, як йому виповнилось 22 роки, це було його життя. Він був танцівником і хотів бути важкоатлетом. Він приймав стероїди. Він був весь накачаний".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Чоловік був дуже активний в соцмережах, ходив на мітинги у підтримку Дональда Трампа і засуджував демократів. Співробітники ФБР вилучили машину підозрюваного. Білий фургон обклеєний постерами із зображенням Трампа на тлі американського прапора. На одній з фотографій — обличчя Хілларі Клінтон під прицілом гвинтівки. Сэйоку вже пред'явили звинувачення за п'ятьма статтями.

Йому загрожує до 48 років в'язниці. Одним із доказів провини підозрюваного став відбиток пальця, за яким його і затримали.

Раніше соощалось, що співробітники Федерального бюро розслідувань затримали підозрюваного в розсилці посилок з вибуховими пристроями політикам і громадським діячам - критикам американського президента Дональда Трампа.

"Ми можемо підтвердити, що один чоловік знаходиться під вартою", - написала вона в своєму мікроблозі в Twitter.

Як повідомлялося, за останні дні в декількох штатах США було вилучено в цілому 12 підозрілих посилок, адресованих американським політикам.

Посилки надійшли, зокрема, екс-президенту США Бараку Обамі, подружжю Білла і Хілларі Клінтон, міліардеру Джорджу Соросу, екс-директор ЦРУ Джона Бреннану, екс-генпрокурору Еріку Холдеру, екс-голові Національної розвідки Джеймс Клеппер.

Нагадаємо, слідом за Обамою і Клінтон бомбу отримав CNN.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" демократи знайшли козир проти Трампа, і Клінтон тут ні при чому.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ФБР раптово схопив жінку, яка розповіла про хакерів Путіна.