У Росії сталася жахлива катастрофа на газопроводі. Нагадаємо, що в Рязанській області вибухнув магістральний газопровід. Трагедія сталася ввечері 3 листопада біля села Унгор Путятинського району.

За інформацією російських ЗМІ стало відомо, що після вибуху утворився масштабна пожежа. Співробітники екстрених служб повідомляють, що на місці вибуху утворився величезний стовп полум'я. Так, в мережі з'явилися фото та відео з місця інциденту.

Про кількість постраждалих російські ЗМІ даних не надають.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Російські рятувальники заявили, що інформація про пошкодження газопроводу прийшла приблизно о 18.00 (17.00 за Києвом). Співробітники МНС на газопроводі змогли перекрити засувки. В даний момент відбувається планове вигоряння газу.

"Засувки на газопроводі перекриті, йде планове вигоряння газу в трубах. Працюють 24 людини, задіяно 10 одиниць техніки. На місці пожежі сталося загоряння трави, воно ліквідоване, розташований поруч ліс вогонь не зачепив", - заявили в прес-службі регіонального управління МНС.

Варто нагадати, що в п'ятницю ввечері, 2 листопада, у США в місті Балтімор сталося часткове руйнування сортувального центру Amazon. Відомо, що в результаті події загинули дві людини. Про це, повідомив телеканал CNN. Рятувальники працюють на місці події і намагаються встановити, чи залишився ще хтось під завалами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вдень 3 листопада в селищі Шуя Прионежського району сталася пожежа у житловому будинку на вулиці Польова. Як повідомили в МНС, в Карелії, в 13:07 на місце події залучались пожежно-рятувальні підрозділи Прионежського району та міста Петрозаводськ, 17 людей і чотири одиниці техніки. Відомо, що один з приватних будинків злетів у повітря після сильного вибуху в карельському селищі Шуя.

Нагадаємо, пожежники не стримували емоцій: пекельне полум'я позжирало дітей.

Як повідомляв Знай.uа розвідка не змогла, пожежа допомогла: скажений вогонь ледь не спопелив ціле посольство.

Знай.uа писав, вони зв'язувалися: "керченський стрілок" запустив жахливий ланцюжок терактів, путінським псам його не зупинити.