Президент Росії Володимир Путін не раз попадався на махінаціях не тільки з ростом, але і змінами у зовнішності. Багато хто навіть впевнений, що Путіна давно немає і країною керує його двійник. Зовнішність Путіна стала приводом для обговорення і після його останнього виходу в світ.

Відомий український політолог Олексій Голобуцький на сторінці соціальної мережі Facebook порівняв зовнішність Путіна на фото з Парижа з першою леді Франції Бріджит Макрон і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

"Фото з Парижа чітко демонструють: Путін використовує не в приклад більше гриму, ботокса і пластики", - зазначає політолог.

Користувачі мережі оцінили пост і почали активно висміювати президента РФ і висувати свої припущення, що могло з ним статися.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Він давно помер! Ще коли його дружина подала на розлучення", - наголошують коментатори.

Примітно, що це не поодинока думка і чутки про можливу смерть Путіна неодноразово з'являлися в мережі. І навіть мали деякі докази.

Так, експерти "доводили" заміну особистості Путіна двійником порівнянням розрізу очей, форми вух і навіть зростання російського президента на знімках різних років.

Нагадаємо, Трамп пробачив Путіну Україну, Донецьк готується до "виборів". Почніть робочий тиждень з актуальних новин.

Як повідомляв Знай. ua, один знімок показав ганебний провал Путіна перед Трампом, весь світ сміється. На адресу господаря Кремля посипалися жорсткі жарти.

Знай. ua писав, що безголова студентка зганьбилася з-за любові до Путіна, жарти скінчилися. Майбутній юрист публікувала образливі фото ВСУ.