Після того, як Ізраїль досяг домовленості з палестинським рухом ХАМАС про припинення вогню, міністр оборони країни Авігдор Ліберман заявив, що йде з посади.

Міністр також заявив, що більше не може виконувати свою роль в Кабінеті міністрів Ізраїлю. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Jerusalem Post.

"Я тут для того, щоб оголосити про мою відставку з посади міністра оборони", - заявив Ліберман.

Ліберман назвав домовленість про припинення вогню "капітуляцією перед терором".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"На мою думку, що сталося вчора - припинення вогню (між Ізраїлем і ХАМАС) разом з процесом встановлення взаєморозуміння з ХАМАС - це капітуляція перед терором. Іншого визначення для цього немає", - зазначив Ліберман.

Коли у міністра оборони запитали, чому він не пішов у відставку після попередніх перемир'їв з ХАМАС, то Ліберман відповів, що в даний момент він вже не може змінити ситуацію.

Варто нагадати, що після обміну бомбардуваннями, які тривали більше доби, Ізраїль і палестинські угруповання ісламістів, у тому числі і ХАМАС домовилися про перемир'я. Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу Al-Jazeera, яке посилається на заяви представників палестинських бойовиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація на кордоні між сектором Газа і Ізраїлем в останні дні загострилася, ескалація конфлікту набуває грандіозних масштабів, у бійні гинуть люди. У повідомленні говориться, що в понеділок, 12 листопада, Ізраїль завдав потужних авіаударів по позиціях бойовиків у секторі Газа.

Нагадаємо, сектор Газу закидав Ізраїль ракетами, небо змішалося з землею, відеошок.

Як повідомляв Знай.uа сотні ракет, поранених не злічити: ХАМАС перетворює Ізраїль на справжнє пекло, "Залізний купол" вже не справляється.

Знай.uа писав, героїчна і точна операція: з полону терористів звільнили викрадених жінок і дітей.