В Австралії знайшли найбільшу корову у світі. Величезна "годувальниця" дивом уникла смерті на бойні, все завдяки її рекорду. Теличка по кличці Knickers, правда, має досить великі габарити. Багато експертів зацікавилися її аномалією.

Про це стало відомо завдяки повідомленням австралійських ЗМІ.

Так, її зріст складає 194 сантиметри (майже зріст відомого баскетболіста Майкла Джордана), а вага майже півтори тонни. З такими параметрами корова просто не поміститься на стандартній бійні.

Тому її власник вирішив, що тварина доживатиме віку на одному з його пасовищ на заході країни.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто нагадати, що чого тільки не побачиш у дикій природі. І тварин, які ведуть себе як люди, і дивних мутантів, і жорстоких сцен розправи та насильства серед чотириногих, яким чуже уявлення про людяність.

Але ще більшого трешу довелося надивитися мисливцеві зі штату Кентуккі, США, який підстрелив оленя, який буквально проносив труп на своїх рогах кілька тижнів. На щастя, труп не людський і не весь – у рогах у тварини застрягла голова його родича, пише видання USA Today.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що початкові будівельні білки кісткової тканини синтезуються у нові хімічні елементи, відзначають вчені. Експерти довго дивувалися, як у викопних динозаврів зберігаються не тільки кістки, але і м'яка тканина, хоч вона повинна була давним-давно розкластися.

Лише нещодавно дослідники зуміли з'ясувати, чому останки стародавніх тварин так добре зберігаються.

Щоб краще зрозуміти, яка причина розкладання білка з м'яких тканин, було взято 35 зразків з кісток динозаврів. Було взято як кістки, так і зубні частини, а також шкаралупа з яєць. Стало відомо, що у такому кислотному середовищі, серед якго вапняк або піщаник, м'яка тканина зберігається більш успішно.

Нагадаємо, це кінець: вчені заявили про швидку смерть нашої галактики, не врятується ніхто.

Як повідомляв Знай.uа як у фільмах жахів: вчені показали світові павука-мутанта з головою собаки.

Знай.uа писав, останнє пророцтво: Хокінг розповів, як загине людство.