У Красоярську (Росія) відкрився дитячий магазин, фото якого стали вірусними у соцмережах. Все через дуже своєрідне оформлення павільйону.

Власники вирішили розмістити манекени оригінальним способом, не подумавши, як дивно це може виглядати зі сторони. Фото опублікував красноярський телеканал ТВК-6.

У коментарях користувачі оцінили старання "богів реклами". Деякі зазначили, що якщо це була спланована акція, то вона явно вдалася і розрекламувала магазин на всю мережу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що користувачі соцмереж звернули увагу на підозрілий сайт cpidzhak.ru, який нібито здавав в оренду брендовий одяг для дітей, але в оголошеннях чомусь більше описувалися моделі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Відзначається, що підозрілий сайт зауважив один із користувачів і повідомив про це журналістам.

"Я дізнався про сайт випадково, з Facebook. У пості написали, що такий сайт виявлено, була фотографія з скріншотом дитячого одягу. Я вирішив, що людина занадто параноїдальний і бачить педофілів скрізь. Потім сам зайшов і був здивований", - розповів Сергій.

За словами користувача, він написав заяву в Генпрокуратуру РФ і приклав до неї скріншоти.

"Прошу вас перевірити діяльність сайту cpidzhak.ru на предмет незаконного отримання прибутку шляхом організації дитячої проституції. Сайт рекламує себе як магазин дитячого одягу, здаваного у погодинну оренду. При цьому про одяг на сайті інформації мені знайти не вдалося, тільки фотографії дітей з цінами і відомостями про те, що якщо доставка за адресою замовника неможлива, то можна замовити для "доставки" комфортабельне приміщення", - написав Сергій А. у своїй заяві для прокуратури.

Зараз, якщо зайти на сайт cpidzhak.ru, то відкривається фотографія Андрія Чикатила з написом "Я їх усіх з'їв".

Нагадаємо, освідчення обернулося для чоловіка розшуком поліції, все місто спостерігало за НП.

Раніше Знай.ua повідомляв, у США релігійні батьки намагалися вилікувати порок серця у своєї дитини молитвами.

Також Знай.ua писав, стало відомо, як в Росії борються з "екстремістської" музикою.