Через масовi акції протесту "жовтих жилетiв" одна з головних визначних пам'яток французької столиці буде закрита для відвідувачів у суботу, 8 грудня.

Про це повідомили в офіційному Твіттер-акаунті Ейфелевої вежі.

"Через демонстрації в Парижі я буду закрита для відвідувань у суботу, 8 грудня." - "заявила" Ейфелева вежа.

Також поліція французької столиці рекомендує закрити музеї та інші пам'ятки. Особливо такі культурні об'єкти, як Паризька Опера і Великий палац.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Органи правопорядку рекомендують звернути увагу на повідомлення і магазинам в центрі Парижа. Через можливе зростання насильства вони також можуть піддатися небезпеці.

Основною причиною масових протестів і демонстрацій стало різке підвищення цін на паливо. Крім цього, французи вимагають зменшити податки та підвищити мінімальну заробітну плату.

В якості "аргументів" учасники акцій використовували барикади, били вітрини, палили автомобілі і навіть стикалися з загонами поліції.

Нагадаємо, раніше масові протести переросли у справжню війну: сотні затриманих, в хід пішли каміння та улюблені іграшки Путіна. Демонстранти виступають проти підвищення цін на паливо.

Як повідомляв портал "Знай.uа", протестувальники підпалили банк і знищують машини, багато поранених і заарештованих, до столиці стягується поліція. Протестувальники виступають проти політики влади.

Також "Знай.uа" писав про те, що уряд вводить надзвичайний стан, жителі столиці відчують це першими. Ініціативу запропоновано для того, щоб не допустити повторення вуличних безладів.

А ще терорист-грабіжник замкнувся у квартирі і погрожував вбити власну матір, довелося задіяти спецназ. Копи змогли викрити злочинця завдяки його попередньому злочину.