Вперше молодша донька начальника донецьких і кримських терористів Володимира Путіна Катерина Тихонова засвітила своє обличчя в ефірі російського державного телеканалу "Росія-1". Нагадаємо, що жінку охрестили донькою Путіна в ряді російських ЗМІ, тим не менш ні вона сама, ні президент РФ про це жодного разу не говорили.

Про це стало відомо завдяки сюжету, який показали в програмі "Вести".

Доньку Путіна представили як керівника НІР "Инопрактика" та заступника директора Інституту математичних досліджень складних систем Московського державного університету. Сюжет було присвячено технологіям.

"Програма "Вести" телеканалу "Росія-1" вперше показала молодшу доньку президента Путіна Катерину Тихонову. Операція "спадкоємиця" стартувала?", – написав у Twitter користувач під ніком "Рогозін на орбіті".

У коментарях також констатують очевидну зовнішню схожість Катерини Тихонової з батьком. В самому інтерв'ю тема її ймовірної спорідненості з Путіним не торкається. Тихонова розповідає про один з проектів. Про те, що Тихонова є донькою Путіна, писало авторитетне агентство Reuters. Так само про це в інтерв'ю агентству Bloomberg розповів і голова банку ВТБ Андрій Костін.

Варто нагадати, що президент Росії Володимир Путін в 2008 році на засіданні Ради НАТО-Росія намагався відрадити альянс у співпраці з Україною. Про це розповів міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс на конференції в МЗС України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після міністерської зустрічі ОБСЄ в Мілані, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що захоплені в полон українські моряки залишаться під вартою в РФ як мінімум до завершення судових процедур.

Нагадаємо, Путіна і ватажка "ДНР" зганьбили в Донецьку.

Як повідомляв Знай.uа агресія в Азовському морі: стало відомо про стан викрадених українських моряків.

Знай.uа писав, путінські ФСБшники схопили адвоката затриманих українських моряків.