Канадський художник Тім Кляйн створює фантастичні картини, для цього він поєднує різні набори пазлів. Механіку роботи він пояснює тим, що більшість головоломок створюється за єдиним шаблоном, та їх частки є взаємозамінними.

Часто автор поєднує головоломки різних років виготовлення. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт художника.

Такий вид творчості називається "монтаж пазлів". Художник з Ванкувера Тім Кляйн поєднує зовсім різні за змістом пазлові сюжети в одну єдину композицію.

Це дозволяє йому поєднувати непоєднуване і створювати сюрреалістичні картини. Кляйн любить комбінувати образи тварин з неживими предметами або перемішувати різні локації з пазловых сюжетів.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Я з великим задоволенням "виявляю" ці химерні образи, приховані, іноді протягом десятиліть, в частинках звичайних пазлів. Коли я переміщаю частинки вперед-назад, пробую різні комбінації, я відчуваю себе археологом, який реставрує якийсь цікавий, розбитий артефакт", - відзначає Тім Кляйн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що архітектор Жауме Пленса створює оригінальні скульптури, які прикрашають міста по всьому світу. Жауме створює скульптури величезних розмірів, оформлені у вигляді фігур людей. Вони виготовлені з білої сталі і являють собою конструкції, що складаються з сотень нот або букв, немов з розсипаного алфавіту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у США помер автор видатних творів у галузі абстрактного експресіонізму і мінімалізму американський скульптор, письменник Роберт Морріс. Знаменитий художник-концептуаліст вважається одним з видатних теоретиків мінімалізму поряд з Дональдом Джаддом, він також вніс важливий внесок в розвиток перформансу, ленд-арту, Process Art та інсталяції.

"Знай.uа" писав, що юний художник з Індії звів з розуму весь світ своїми малюнками. 19-річний Сушант Сушив Рані з Мумбаї створює картини в 3D, які здатні зламати мозок будь-якої людини. Свої шедеври Сушант створює за допомогою маркерів і графічних олівців. Хоча багато людей думають, що замість олівця в його руках працює чарівна паличка або комп'ютер.