Популярна ведуча "Бі-бі-сі" Вікі Арчер, яка померла в серпні, пішла з життя за допомогою суїциду. Як стверджує сайт видання, ведуча переживала сильну депресію.

Причину смерті 41-річної радіоведучої оголосив суд міста Шропшир. Судячи по його інформації, Вікі сказала колегам, що їй необхідний відпочинок і залишила редакцію. Як стверджує The Guardian, вона пішла прямо з ефіру. Через пару годин її мертве тіло знайшли у власному будинку.

Вікі Арчер

Як зазначає видання, раніше вона вже намагалася скоїти суїцид. Хоч Вікі і збудувала гарну кар'єру, вона все ж страждала від затяжних депресій. За кілька днів до смерті, Арчер скаржилася в блозі на своє життя, публікуючи депресивні пости.

Мертву Вікі Арчер знайшов вітчим, який прийшов до неї, щоб встановити плиту. У ведучої було троє дітей, вона була в розлученні.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Струмом по мізках: нова методика лікування "шокує" вашу депресію

Електростимуляція певної області мозку допомагає в лікуванні депресії.

Дослідники з Каліфорнійського університету в Сан-Франциско заявляють, що знайшли ділянку мозку людини, вплив на який покращує настрій, повідомляє Current Biology.

В експерименті взяли участь 25 чоловік, які страждають від епілепсії. В їх мозок були вбудовані електроди, які вимірювали кількість нападів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Довели на роботі: у Києві вчений здійснив трагічне самогубство, слова матері шокують кожного

У понеділок, 3 грудня, в Києві зафіксували ще один жахливий випадок самогубства. За адресою Олійника, 3, чоловік викинувся з 14 поверху. Від отриманих травм він помер на місці.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Відомо, що страшний інцидент стався близько 9:10 ранку

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Дитина хотів жити, але батьки потягнули за собою в пекло: потрійне самогубство шокувало країну

В місті Глазов в Удмуртії сталося жахливе потрійне самогубство. Троє членів однієї сім'ї зістрибнули з даху – 55-річна жінка, її 35-річна дочка і восьмирічна онучка. Про це стало відомо з новинного Telegram-каналу Mash.Як повідомляється, дівчинка хотіла жити, але мати потягла її за собою, слідом стрибнула бабуся дівчинки.