Днями у одному із дитячих садочків сталася шокуюча трагедія, яка потрясла всю Росію.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що прямо під час новорічного свята 67-річному акторові, який грав Діда Мороза, стало зле. Викликали "швидку", але він помер до її приїзду.

Померлим в костюмі Діда Мороза виявився Валерій Тітенко, заслужений артист Росії, провідний актор місцевого театру.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Він був дуже шанованою людиною, прикладом для наслідування молодих. Валерій Титенко не дожив до свого 68-річчя всього кілька днів. Він працював в Музичному театрі Кузбасу імені Боброва з 1986 року", - розповіли співробітники театру.

Артист переніс складну операцію на серці, але як і раніше виходив на сцену і працював з повною віддачею, не шкодуючи себе. Нещодавно і зовсім відбулася прем'єра вистави, в якій він грав провідну роль.

Нагадаємо, страшному вчинку 36-річної киянки Катерини Бабкіної, котра втопила в озері доньку та сина, досі не знаходять логічного пояснення.

Ця історія особливо налякала українців позицією самої матері – будучи вихователькою дитячого садка, вона впевнена: "так для них краще".

"Все почалося з того, що батькові зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон його дитини. Він поїхав на зустріч, вдома нікого не виявилося", - зазначають очевидці.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Дніпрі один із дитячих садочків так активно почав збирати гроші на новорічні свята, що у декого з батьків вже просто здають нерви. Немає нічого поганого у тому, аби потішити малечу, але коли справа доходить по звинувачень та принижень, це переходить усі межі.

Про подібну ситуацію на сторінці у Facebook розповіла Олена, котра водить свою дитину в цей самий садок, жінка попросила допомоги у користувачів, тому що останнім часом не може ніяк знайти спільної мови із так званим "батьківським комітетом".

Також Знай.uа повідомляв, що минулого тижні у російському Оренбурзі 76 випускників так званих "Роснефть-класів", відкритих в трьох регіонах Оренбуржжя, попрощалися зі своїми школами.