У Росії порушено кримінальну справу проти 58-річного анестезіолога-реаніматолога. Лікаря однієї з клінік Санкт-Петербурга звинувачують у зґвалтуванні і насильницьких діях сексуального характеру. Про це пишуть російські ЗМІ.

За версією слідства, 19 грудня підозрюваний скористався тим, що троє пацієнток відходили від наркозу і знаходилися без свідомості. Одну з них лікар зґвалтував, з двома іншими скоїв насильницькі дії сексуального характеру. Двоє дівчат були неповнолітніми: 16 та 17 років. Третій був 21 рік.

Як повідомляють ЗМІ, анестезіолога звати Армен Оганесян і він працює в медичному центрі "Ювента". Він був затриманий правоохоронними органами, але майже одразу йому стало зле. Зараз Оганесян перебуває у лікарні під охороною.

Головний лікар клініки Марина Іпполітова заявила одному з російських телеканалів, що про підозри щодо анестезіолога-реаніматолога в поліцію повідомило керівництво "Ювенти". За її словами, ініціатором стала психолог, яка випадково почула розмову дівчат.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналістам вдалося дізнатися, що Оганесян - реаніматолог з 35-річним стажем.

"Оганесян Армен Агасієвич володіє навичками проведення інтрубаційного наркозу, внутрішньовенної тотальної анестезії, епідуральної та спинномозкової анестезії. Армен Агасиевич є членом Асоціації анестезіологів і реаніматологів", - сказано про нього на одному з медичних сайтів.

Він раніше не притягувався до відповідальності і не був судимий. Працював у кількох приватних клініках Санкт-Петербурга і брав за прийом 1200 рублів (близько 500 гривень).

Нагадаємо, в Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину. Інцидент стався у ніч на п'ятницю, 23 листопада. У покинутому будинку під Одесою виявили труп дівчинки 2009 року народження.

Раніше Знай.ua повідомляв, модель з російської столиці зґвалтували в "Яндекс. Таксі".

Також Знай.ua писав, у Південній Кореї пастор оголосив себе богом і зґвалтував вісім послідовниць.