Вже 8 січня Кейт Міддлтон відсвяткує свій 37 день народження, проте й досі залишається таємницею, як пройде свято.

Про це повідомляє The Sun.

Наразі відомо, що раніше свої дні народження Кейт святкувала лише з родиною. Так, у далекому 2009 році Вільям вперше зупинився в будинку сім'ї Міддлтон, під час святкування дня народження Кейт.

Проте минулого року чергове свято герцогині було відсвятковано доволі скромно, пара вирішила залишитись вдома разом із дітьми Джорджом та Шарлоттою. Проте тоді Кейт була вагітна третьою дитиною і термін наближався до третього триместру, тому, очевидно, що краще було вибрати спокійне проведення часу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Поки нічого невідомо про цьогорічне святкування, проте інсайдери вже зараз говорять, що на сімейні посиденьки прийдуть у принц Гаррі з дружиною Меган.

Варто відзначити, що у 2017 році Меган подарувала Кейт дуже особистий подарунок на день народження, за кілька місяців до того, як принц Гаррі зробив їй пропозицію, так що пара ще зустрічалася.

За словами видання, колишня актриса "Форс-мажорів" подарувала Кейт "щоденник мрій".

"Мег купила Кейт маленький подарунок на день народження - "щоденник мрій" в шкіряній палітурці для записування думок і ідей, які Кейт приходять в голову", - розповів королівський інсайдер виданню.

Через рік герцогині стали ще ближче, і Меган перед королівським весіллям навіть подарувала Кейт браслет, щоб подякувати їй за допомогу.

Відомо, що Кенсінгтонський браслет був створений спеціально для герцогині дизайнером Софією Дей Ко.

Разом з тим варто відзначити, що члени британської королівської родини, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрингем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини. Варто зазначити, що королівській сім'ї не довелося далеко ходити, адже церква знаходиться недалеко від резиденції королеви.

Так, основну увагу шанувальників монархів, які зібралися привітати представників віндзорської династії, було прикуто до самої Єлизавети II та до жінок її онуків - Кейт Міддлтон і Меган Маркл.

"Різдвяне перемир'я", — прокоментувало їх поведінку британське видання Daily Mail.

Нагадаємо, Міддлтон з дробовиком показала Маркл, хто справжня господиня у палаці.

Як повідомляв "Знай.ua", принц Вільям і Кейт Міддлтон шоковані поведінкою власних дітей.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон ненавидить лише одне.

Експерти з мови тіла проаналізували поведінку Кейт Міддлтон та Меган Маркл на офіційному заході