Індійська жінка ланцюгами прикувала семирічну доньку до стіни і пішла займатися своїми справами.

Свідками цього звірячого вчинку стали місцеві жителі з Бангалору. Вони зняли на камеру телефону нелюдське ставлення матері і повідомили в поліцію, пише The Sun.

За словами очевидців, дитина страждає від порушення мови, має труднощі з навчанням і часто втрачається, залишаючись без нагляду.

Прес-секретар місцевої поліції Рахул Кума (Rahul Kuma) стверджує, що інспектор одразу ж вирушив на місце, як тільки активіст надіслав координати.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Коли він приїхав туди, то виявив, що дівчина дійсно була пов'язана з нею матір'ю", — затверджує слуга закону.

Інспектор також стверджує, що дівчинка може страждати від психосоціального розлади.

В місцевій поліції заявляють, що у матері занадто "багато роботи", тому немає часу доглядати за хворою дитиною. Сусіди ж стверджують, що жінка неодноразово заковувала дівчинку, коли йшла по якихось справах.

"Ми не подавали жодних позовів проти матері, але дівчинка була взята під варту і буде передана в Комітет по добробуту дітей", — заявляє Кума.

Семирічна закована дівчинка. Фото з відео.

Слід зазначити, що в сучасному світі жінки мають безліч прав: вони отримують освіту, будують кар'єру, виходять заміж, голосують, створюють бізнес та займаються ніж побажають. На жаль, так влаштовано не скрізь. Дівчата, які народилися в деяких країнах Азії і Африки, цього позбавлені вибору.

Вони можуть лише прожити радісну і безтурботне життя, яка закінчується через 5 або 8 років після їх народження. Після цього кожну дівчинку чекає весілля з чоловіком, який старше її в 3-5 разів, а також жахлива шлюбна ніч і народження дитини. У 2018 році в таке важко повірити, але це правда!

Нагадаємо "Знай.uа" вже писав про те, як 12-річна дівчина примусово вийшла заміж за чоловіка в парку у всіх на очах

Також "Знай.uа" повідомляв про неймовірно сильних жінок, які стали найбагатшими у світі.

Крім того, раніше крик кішки врятував життя маленької дівчинки.