Мексиканка Марія Хосе Крістерна вразила світ своєю зовнішністю. Багатодітна мама вирішила кардинально змінитися і використовувала для цього всі можливі бодімодифікації.

У 17 років Хосе Марія вийшла заміж за кохану людину, спочатку вона була щаслива в шлюбі. Але потім у родині Марії відбулася тріщина. Чоловік постійно знущався над нею і бив. В знак протесту Марія почала робити пірсинг і тату.

Марія розлучилася з агресором і стала по-іншому дивитися на світ, вона зрозуміла, що тепер вона сильніше і витривалішими і стала називати себе жінка-воїн. Завдяки модифікаціям і зовсім стала жінкою-вампіром, хоча дехто зазначає, що вона більше схожа на диявола.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

З кожним роком жінку було все важче дізнатися, у неї додавалися татуювання, пірсинг. Пізніше вона навіть підпиляли собі зуби і вшила під шкіру кулькові імплантати.

Марія розповідає, що ставала щасливішими з кожною новою татуюванням. Також в вуха вона встановила собі тунелі.

Зараз Марії Хосе Кристерне 42 роки і 99% шкіри жінки покриті татуюваннями. Тим самим Жінка звільнилася від тяготи минулого життя. У Марії Кристерне четверо дітей, вона приголомшлива і любляча мати. Марія за професією юрист, але зовнішній вигляд не дозволяє їй працювати юристом.

На даний момент жінка має свій тату-салон і її бізнес процвітає. Крім того, вона всіма силами допомагає жінкам. Часто до неї звертаються дівчата і жінки, які зазнали побиття та насильства.

Марія дуже задоволена власною зовнішністю і вважає себе красивою. Її зліпки взяли в музей, а жінка мріє стати безсмертною.

Нагадаємо, тату-майстер об'єднав малюнками 70 осіб заради масштабного проекту, стираючого магнітного кордону. Всі малюнки художник об'єднав в одне гарне відео, яке ви точно додивіться до кінця.

Як повідомляв Знай. ua, історія японського мистецтва татуювання: привілей для імператора і покарання для злочинця. У Японії до 500 року прикраса тіла татуюванням залишалося привілеєм імператорів.

Знай. ua писав, що археологи виявили первісні тату-інструменти. Випадкова знахідка в музейних запасниках.