Меган Маркл, яка готується стати матір'ю, вже знайшла вчителя музики для майбутньої дитини. Ним стане сер Елтон Джон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що легендарний співак буде навчати майбутню дитину Меган Маркл та принца Гаррі музичній граматиці. Відзначається, що про це особисто попросила його Маркл, зазначивши, що саме "Джон ідеальний чоловік для того, щоб навчати їх дитину гри на фортепіано".

Варто зазначити, що 72-річний співак вже доволі давно дружить з королівською сім'ю. Відомо, що загиблу принцесу Діану він вважав дуже близькою подругою та присьватив їй сингл Candle in the Wind 1997 року. Співав Елтон на весіллі Гаррі і Меган, з якими теж дуже близький.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати, що у жовтні 2018 року Кенсінгтонський палац опублікував заяву, в якій оголосив про вагітність герцогині Сассекської.

У ньому було зазначено, що "дитина народиться навесні 2019 року". Коли ж Меган нанесла візит в Біркенхед, народ почув від неї уточнення, що кінець терміну вагітності припадає на кінець квітня. Відзначається, що дитина може з'явиться у день народження своїх родичів. Зокрема, королева Єлизавета II святкує свій день народження - 21 квітня, принц Луї - 23 квітня, а принцеса Шарлотта - 2 травня.

Нагадаємо, британські авторитетні ЗМІ повідомили про фінансові проблеми батьків Кейт Міддлтон. Видання, посилаючись на джерела, близькі до королівської родини, пішуть, що бізнес Майкла і Керол Міддлтон близький до краху.

Як повідомляв "Знай.ua", нещодавно дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон нарешті розвіяла чутки про свою четверту вагітність. Так, під час поїздки в Північну Ірландію Кейт познайомилася з місцевим жителем Аланом і його п'ятимісячним сином Джеймсом.

Також "Знай.ua" писав, що принц Уїльям і принц Гаррі завжди мали гарні стосунки та товаришували, однак королівським палацом поповзли чутки про проблеми у родині.

Вибори президента: вся соціологія - брехня. Дмитро Гордон