Папуга був узятий під варту в північній Бразилії після поліцейського рейду, спрямованого на затримання роздрібних дилерів.

Про це повідомляє The Guardian.

Проте під час одного із затримань місцевих копів вразила винахідливість наркоторговців. Адже вони зуміли навчити свого папугу оповіщати про прихід поліцейських, який відразу ж кричав: "Мама, поліція!".

Правоохоронець, який брав участь у спецоперації розповів, що як тільки силовики наблизились до будинку папуга відразу ж почав кричати.

папуга

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Він, мабуть, був навчений для цього, - сказав один офіцер, який брав участь у операції. "Як тільки поліція наблизилася, він почав кричати", - зазначив поліцейський.

У свою чергу місцевий ветеринар Олександр Кларк розповів, що папуга не співпрацював: "Багато поліцейських прийшли, і він нічого не сказав".

Варто відзначити, що птах став не єдиною твариною, яка допомогала наркоторговцям. Так, у 2008 році поліція схопила двох маленьких алігаторів, яких нібито годували вбитими ворогами однієї з банд.

Варто нагадати, що у Київській області правоохоронці встигли вилучити 600 кг героїну на загальну суму близько 50 мільйонів доларів США.

патрульні
патрульні

"Нашу столицю наркоторговці використовували як "склад" для подальших поставок отрути в інші країни… Ніколи ще не бачив такої кількості героїну, вилученої українською поліцією. Дорослішаємо", - написав він.

Нагадаємо, українські правоохоронці викрили транснаціональну злочинну організацію. Зловмисники налагодили розгалужену мережу з продажу наркотичних та психотропних речовин за криптовалюту.

Як повідомляв "Знай.ua", на вакансію ката у Шрі-Ланці після відновлення там смертної кари подали заявки щонайменше 102 особи. Зазначається, що необхідність у конкурсі на цю посаду виникла після того, як в країні вирішили відновити смертну кару. У вакансії зазначено, що кандидату має бути від 18 до 45 років.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві молоді люди прямо в центрі міста вирішили жорстко провчити наркодилера, а в результаті потрапили до рук поліції самі. "Борці за чистоту нації" зловили підлітка, який нібито намагався продати їм пакет з білою речовиною.

Зеленський повинен спертися на народ України у війні з олігархічними кланами - Сакварелідзе