Влада Австралії вирішили винищити понад два мільйони диких кішок, їх вже годують отруєними сосисками і вбивають з луків.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у 2015 році уряд країни визнав диких кішок шкідниками і доручив спеціальним службам за кілька років знищити близько 20 мільйонів особин, які живуть на континенті.

Проте у штаті Західна Австралія пішли далі і почали експерементувати з методом вбивства. Там почали з легкомотороних літаків розкидати отруєні сосиски, які містять у складі м'ясо кенгуру і отрута з рослини гастролобіум. Він смертельно небезпечний для кішок, оскільки вони, на відміну від корінних видів тварин Австралії, не встигли виробити до нього стійкість.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

При цьому незважаючи на такі потуги найбільшу частину тварин вбивають місцеві мисливці, які зазвичай використовують рушниці, рідше - лук та стріли.

Варто нагадатии, що археологи з Інституту досліджень Анд виявили при розкопках сотню морських свинок, принесених у жертву богам. Ця знахідка була зроблена в Тамбо-Велья на півдні Перу.

Ритуальні поховання були розташовані під будівлями інків, які оточували досить велику площу для громадських зібрань. Дана знахідка приголомшила вчених. Неймовірно, але тварини були вбрані в прикраси, створені з кольорових ниток. Деякі з них були загорнуті в мініатюрні килимки.

Нагадаємо, моторошні інциденти відбуваються в місті Сигуатепеке Гондурасу. Місцеві ЗМІ повідомляють про смерть двох людей в результаті нападу на них чупакабри.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі опублікували умилительную нарізку відеокадрів, на яких собаки зустрічають своїх господарів після довгої розлуки. Собаки дуже прив'язані до своїх господарів. Між господарем і тваринами встановлюється міцний емоційний зв'язок. Коли доводиться надовго розлучатися, собаки дуже сумують. І звичайно ж - дуже радіють зустрічі після довгої розлуки.

Також "Знай.ua" писав, що французький натураліст в Китаї отримав в подарунок шкуру невідомої тварини - панди. Велика панда або бамбуковий ведмідь - ссавець, батьківщиною якого є центральний Китай. Велика панда живе в гірських регіонах, таких як Сичуань і Тибет, і є вразливим видом.

Бортник Порошенко "мовным законом" ставит палки в колеса Зеленского