Президент Венесуели Ніколас Мадуро закликав готуватися до військового вторгнення Сполучених Штатів Америки (США) на територію країни.

Про це повідомляє El Pais.

Зокрема, таким чином він закликав венесуельських військових бути готовими до початку бойових дій.

Ніколас Мадуро
Ніколас Мадуро

"Військові повинні бути готовими захищати країну зі зброєю в руках, якщо одного разу США вирішить зазіхнути на цю священну землю", - зазначив венесуельський президент.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто нагадати, що лідер опозиційного парламенту і самопроголошений "президент Венесуели Хуан Гуайдо заявив на весь світ про старт фінальної фази операції "Свобода". Опозиція планує остаточно повалити правлячі політичні сили країни.

"Зараз я зустрічаюся з основними військовими з'єднаннями наших збройних сил, що знаменує початок фінальної фази операції Свобода", — написав Гуайдо.

Хуан Гуайдо
Хуан Гуайдо

Варто нагадати, що у п'ятницю, 3 травня, президент США Дональд Трамп вперше за довгий час провів телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним. Трамп обговорив з Путіним доповідь спецпрокурора Мюллера про втручання Кремля в американські вибори, ситуацію з КНДР і Венесуелі.

Нагадаємо, лідер опозиції і визнаний частиною світового співтовариства як тимчасовий президент Венесуели Хуан Гуайдо закликав своїх співгромадян організувати марш на столицю країни Каракас. Під час виступу перед тисячами прихильників у столиці Венесуели, Гуайдо заявив, що хоче зробити поїздку по країні, після чого оголосить дату маршу.

Як повідомляв "Знай.ua", кібератака стала причиною наймасштабнішого в історії Венесуели відключення електроенергії. Він пояснив, що система контролює процес вироблення електроенергії. Коли стало ясно, що відбувається кібератака, і що систему намагаються контролювати хакери, ГЕС з міркувань безпеки припинила роботу.

Також "Знай.ua" писав, що радник президента Сполучених Штатів з національної безпеки Джон Болтон заявив, що США можуть запровадити нові санкції проти Венесуели.

Зеленский должен оправдать ожидания людей - посадить в тюрьму коррупционеров. Пальчевський