У Кабулі вбили телевізійну журналістку Мену Мангаль, яка працювала радницею із питань культури в парламенті Афганістану та відстоювала права жінок.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, що напад на журналістку стався 11 травня поблизу одного з ринків, де вона чекала на авто та мала поїхати на роботу. Свідки трагедії розповіли, що стріляли у жінку двоє осіб на мотоциклі.

При цьому речник місцевої поліції вже заявив, що батько загиблої озвучив слідчим ім'я ймовірної причетної особи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що жінка понад десять років вела програми на приватних телеканалах. У соцмережах загибла писала, що у 2017 році її насильно змусили вийти заміж. Однак на початку поточного року жінка домоглась розлучення.

Варто нагадати, що у четвер, 9 травня, в селі Шипинки Вінницькій області виявили тіла подружжя. Наразі вже відомо, що силовики зайнялись пошуками вбивць, які жорстоко розстріляли чоловіка і жінку з вогнепальної зброї. Відомо, що тіла обох виявили сусіди на території їх домогосподарства. Відзначається, що загиблому чоловіку 47 років, жінці 42 роки, вони місцеві фермери, які займались вирощуванням яблук.

Нагадаємо, майор поліції Антон Павленко, якого застрелили у ніч проти неділі, 5 травня, у Баришівці Київської області невідомий, днями вперше став батьком. У ту фатальну ніч правоохоронець з друзями відзначав одразу дві великих події – свій день народження та народження первістка. Вітчим поліцейського Анатолій Юрченко, що 2 травня у Павленка народився син. Його дружина ще й досі знаходиться у лікарні.

Як повідомляв "Знай.ua", правозахисники ООН вважають, що розслідування подій в Одесі 2 травня 2014 року було неефективним та упередженим. За п’ять років після трагічних подій в Одесі ніхто не був притягнутий до відповідальності за вбивства шести людей в центрі міста на Грецькій площі, а також за смерті 42 людей на Куликовому полі після того, як у Будинку профспілок спалахнула пожежа.

Також "Знай.ua" писав, що Шевченківський районний суд Києва відпустив одного із фігурантів справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського під домашній арешт із носінням електронного браслета.

Зеленський може поламати систему поодинці, якщо буде рішучість - Гайдай