Помер знаменитий голлівудський актор, зірка фільму "Той, що біжить по лезу" Рутгер Хауер.

Актор пішов з життя 19 липня у віці 75 років. Хауер страждав від нетривалої хвороби і доживав останні дні у власному будинку. Нідерландського актора поховали у середу, 24 липня.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За свою довгу і яскраву кар'єру Хауер встиг знятися ву більш, ніж 150 фільмах, серед яких такі культові роботи, як "Бетмен: Початок" та "Місто гріхів". Найбільшу популярність акторові приніс фільм "Той, що біжить по лезу", знятий у 1982 році Рідлі Скоттом. У стрічці Хауер втілив легендарний образ андроїда Роя Бутті.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Спільна робота Хауера і режисера Пола Верховена "Турецькі насолоди" була номінована на премію "Оскар" як найкращий фільм іноземною мовою. За роль у "Втечі з Собібора" у 1987 році актор отримав "Золотий глобус".

Нагадаємо, помер зірка радянської комедії "Спортлото-82".

Як повідомляв портал Знай.uа, пішов з життя легендарний українець.

Також портал Знай.ua писав, страшна хвороба забрала життя відомого журналіста, світ сумує.