Фотографія, яка була зроблена під час зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом США Дональдом Трампом потрапила у рейтинг фотографій, які визначили останнє десятиліття, створений CNN.

Вибір цього моменту пояснюється тим, що саме телефонні переговори Трампа та Зеленського стали основною для того, щоб застосувати до американського президента процедуру імпічменту.

Євромайдан
Євромайдан

В рейтинг CNN ввійшла ще одна фотографія, пов’язана з Україною — один з моментів Революції гідності 2014 року, під час якої було усунуто від влади президента Віктора Януковича, а згодом Росія анексувала Крим та розпочалась війна на Донбасі.

Нагадуємо, що Зеленський сьогодні підписав закон, яким погоджується надання Європейським інвестиційним банком кредиту на будівництво харківського метро.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зникли, а в Порошенка з'явилися: історія таємничих телевізорів "підмочила" репутацію експрезидента.

Також портал Знай.uа писав, що Романенко зняв рожеві окуляри с українців і вказав на казочки від НБУ: "Потім курс гримнеться".