Депутата Верховної ради Надію Савченко, яка перебуває в СІЗО за підозрою в підготовці терактів у центрі Києва, висунули в президенти України на з'їзді партії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко".

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Зрада чи Перемога".

Відомо, що з'їзд партії пройшов у невеликому залі готелю "Україна". Близько 100 делегатів з різних регіонів країни одноголосно проголосували за кандидатутру Савченко.

Наголошується, що пропозиція надійшла від сестри Надії Віри Савченко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На з'їзді в основному були батьки героїв АТО, пенсіонери та ветерани АТО". розповів кореспондент газети

Нагадаємо, український нардеп Надія Савченко не має відношення до російської Федеральної служби безпеки (ФСБ). З'явилася інформація, що Савченко не тільки не була агентом ФСБ, але і "в сліпу" була використана Росією. Про це стало відомо завдяки заявою Генпрокурора України Юрія Луценка, яку він озвучив під час одного з недавніх інтерв'ю.

За його словами, Савченко, яку підозрюють в організації держперевороту, не має відношення до російських спецслужб, а от її передбачуваний спільник і глава "Офіцерського корпусу" Володимир Рубан є агентом ФСБ.

"Класичний "ватник" з прізвищем Рубан використовував Савченко з її абсолютно відсутньою дисципліною державника для перевороту в країні", - заявив Юрій Луценко.

Раніше портал писав, що 26 січня, під час з'їзду партії позафракційного народного депутата України Надію Савченко, яка в даний час знаходиться під арештом у СІЗО і підозрюється в діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення державної влади, мають намір висунути кандидатом в президенти України.

Як повідомляв Знай.uа, Кашпіровський сходив на побачення до Савченко.

Також Знай.uа писав, депутати безсовісно прогуляли роботу в грудні: список злісних ледарів.