В соціальних мережах активно обговорюють знімок, на якому помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков спирається на ціпок.

Фотографію опублікували російські ЗМІ.

Де, як і коли було зроблено фото не уточняетя, але помічник Путіна виглядає явно не здоровим.

Владислав Сурков
Владислав Сурков

Також з'явилося висловлювання головного редактора иноСМИ Маргарити Симонян:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все нормально з Сурковим. Бачилися з ним минулого тижня, обговорювали, зокрема, миле моєму серцю громадянство для Донбасу. Виглядав відмінно. Але кульгав, так. Нічого страшного.

Нагадаємо, Путіна посадять на короткий поводок: Волкер зробив багатообіцяюче заяву, Європа затамувала подих

Україну не залишають один на один з російською агресією міжнародні партнери і союзники. Так, підняти питання введення нових обмежувальних заходів проти Російської Федерації закликав Європейський союз спеціальний представник США по Україні Курт Волкер.

Курт Волкер
Курт Волкер

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дев'ять дружків Путіна: організаторів "виборів" на Донбасі накриє санкціями

днями Євросоюзом було прийнято рішення про введення санкцій проти організаторів незаконних виборів на території окупованого Донбасу.

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на відповідну заяву представників ЄС.

У повідомленні сказано, що посли Європейського союзу ухвалили рішення внести в санкційний список дев'ять осіб, які були відповідальними за проведення незаконних виборів на території Донецької і Луганської областей, які окуповані підтримуваних Росією бойовиками угруповань "ДНР" та "ЛНВ".

Також "Знай.ua" писав про те, що Російський флот зрадив Путіна: для Гааги ці безцінні кадри

Спливла інформація про автора скандального відео захоплення українських судів і екіпажу російськими окупантами в Керченській протоці.

Про це пише портал Рoliteka.

У повідомленні говориться, що за інформацією активістів громадської організації "Оберіг", вільний доступ відео виклала росіянка Ольга Суркова.