Канцлер Німеччини Ангела Меркель закликала президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана бути стриманим у зв'язку з виведенням американських військ з Сирії.

Про це повідомляє інформаційне агенство AP.

"Ангела Меркель висловила очікування, що Туреччина відреагує зі стриманістю і відповідальністю на оголошений виведення військ США з Сирії", - йдеться в повідомленні.

Під час телефонної розмови з президентом Туреччини Меркель наголосила на важливості політичного процесу на чолі з ООН для завершення конфлікту в Сирії. У канцлера Німеччини відзначили також, що "Ісламська держава" все ще залищається загрозою для всього світу.

Ангела Меркель

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше президент Америки Дональд Трамп оголосив, що понад дві тисячі американських солдатів скоро повернуться додому з Сирії. Він аргументував це рішення тим, що терористичну "Ісламську державу" в Сирії переможено.

Однак нещодавно спікер Ради нацбезпеки США Гарет Маркіс зробив шокуючу заяву. Він сказав, що Трамп не віддавав офіційного розпорядження чи наказу на виведення американських військ з Афганістану.

Нагадаємо, Трамп загрожує трьом країнам: наслідки можуть виявитися фатальними. Американський президент Дональд Трамп загрожує Гондурасу, Гватемали і Сальвадору припинити фінансову допомогу. Також глава Білого дому має намір повністю закрити кордон США з Мексикою.

Також "Знай.ua" писав про те, що Пентагон показав дорожню карту щодо виведення військ з Сирії: Трамп вирішив закосити під Кеннеді.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що у вівторок увечері, 25 грудня, стало відомо про загострення ситуації у Ізраїлі. У повідомленні йдеться, що системи протиповітряної оборони (ППО) Ізраїлю були активовані увечері 25 грудня у зв'язку із запущеною з території Сирії ракетою.