Меру Риги Нілу Ушакову не належить будинок, де 30 січня проводило обшук Бюро із запобігання та боротьби з корупцією.

Про це пише Delfi.

Варто відзначити, що офіційно будинок мера латвійської столиці належить громадянину Німеччини Йорг Тумат, що у свій час був членом правління Latvijas Gāze і посадова особа "Роснефти", і Крістіна Гунда Тумат.

У свою чергу прес-секретар Ушакова Лайла Івана повідомила, що сім'я мера знімає цкей будинок, який відповідно до кадастрової вартості вартує - 331 170 євро.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Варто відзначити, що Йорг Тумат займає доволі серйозні позиції у російській корпорації Роснефть.

При цьому місцеві експерти розповіли, що обшуки силовиків пов'язані з корупційним скандалом в муніципальному підприємстві Rīgas Satiksme.

Разом з тим варто відзначити, що в Російській Федерації складні побутові обставини стосуються не тільки простих громадян, а й членів шанованих і заможних родин. Так, донька топ-менеджера "Роснафти" після гучної сварки з матір'ю викинулася з вікна.

За інформацією каналу, трагічний інцидент стався 16 січня. 15-річна Ксенія прийшла додому після святкування дня народження подруги. Матері не сподобалося, що донька перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Сталася сварка, після чого дівчинка зачинилася у своїй кімнаті, а після вистрибнула з вікна.

За інформацією журналістів, батько 15-річної Ксенії є заступником голови одного з відділів російського нафтогіганта. У сім'ї також є молодший син.

Крім того варто додати, що будівництво "морського чудовиська" – путінського газопроводу "Північного Потоку-2", йде за планом агресора. Тому запустити газопровід планують вже через рік, а саме 1 січня 2020 року. Про це стало відомо зі слів голови Газпрому Олексія Міллера.

"Ми працюємо за планами, які були затверджені з самого початку. План початку поставок газу - 1 січня 2020", - сказав Міллер.

Зі свого боку глава "Роснафти" Ігор Сєчін також заявив, що готовий до роботи будь-якого сценарію розвитку відносин з США.

"Ми в цих умовах працюємо постійно. Управління ризиками - наша робота", - заявив Сєчін.

Нагадаємо, радник президента вразив заявою.

Як повідомляв "Знай.ua", внесення в "Миротворець" путінського лакея обурило Німеччину, вимагають закрити сайт.

Також "Знай.ua" писав, що німецький канцлер оскандалився заявою про Україну, з речами – до Путіна.

Сплатіть їм чайну ложечку за чотирнадцять тисяч рублів