Міст Моранді почали зносити робочі в Генуї. Від краху цього мосту у серпні 2018 року загинули десятки невинних людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання La Stampa.

За інформацією журналістів, за стартом робіт спостерігали прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте і міністр інфраструктури Данило Тонінеллі.

"Сьогоднішній день є дуже символічним і являє відновлення Генуї, Лігурії та Італії. До кінця 2019 року ми зобов'язані відбудувати міст, тоді нам доведеться зачекати ще кілька місяців, щоб його відкрити. Ми покажемо, що італійська система працює", - заявив Конте.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, частина мосту Моранді в Генуї довжиною близько 100 метрів обвалилася 14 серпня 2018 року. Впала секція, яка проходила над залізничними шляхами і річкою Польчевера.

Варто нагадати, що Україна продовжує моніторити стан так званого Кримського моста лише з однієї причини. Зокрема, Георгій Тука розповів, що ймовірне падіння Кримського мосту може надовго замкнути акваторію Азовського моря, тому екологія обох морів вже зараз на грані катастрофи.

"Які можуть бути екологічні і економічні наслідки, зараз навіть спрогнозувати складно. Адже поки невідомо, де саме він завалиться, залишиться судноплавство чи ні. В якому стані льодохід буде в той момент і т. д. Тільки розуміння цього зупиняє мене від того, щоб з щенячим захопленням спостерігати, як це все падає", – стверджує він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупантів в Криму виникли досить передбачувані проблеми з Керченським мостом. Під'їзні шляхи до мостовому переходу буквально "розповзаються". Тому альтернативним шляхом перекидання в Крим військової техніки стала поромна переправа.

Нагадаємо, у Києві паралізовано рух Північним і Південним мостами: що трапилося.

Як повідомляв Знай.uа у Кличка прийняли бюджет-2019: втомленим киянам пообіцяли "суперпокращення".

Знай.uа писав, опори Керченського мосту ось-ось впадуть, споруда в критичному стані: відео.