Нещодавно в Бурятії в Улан-Уді поліцейські дуже цікаво відсвяткували свято 23 лютого.

В інтернеті з'явилося відео, на якому представники правоохоронних органів отримують привітання від стриптизерши. Жінка танцювала для поліцейських у самій лише білизні.

Завдяки відеодоказу вдалося встановити посадовців, які порушили службову дисципліну та норми етики. Як прокоментували у прес-слежбі Бурятії, винних притягнуть до відповідальності та покарають.

Раніше ми писали, що президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв видав указ "Про затвердження Концепції дизайну банкнот та монет національної валюти - казахстанського тенге".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Згідно йому, текст зобов'язаний бути лише на казахській мові.

Указ свідчить, що обов'язкові елементи дизайну казахстанських банкнот – це цифрові чи літерні позначення номіналу і зображення державного герба. Ці елементи повинні бути зображені на лицьовій і оборотній частині монет.

Також ми писали, що Кремль б'ється в істориці. А вся причина в тому, що Ізраїль нарешті показав унікальну зброю на виставці Aero India 2019.

На думку російських ЗМІ, на відеозаписі в якості прикладу зображені росіяни. Так ізраїльська компанія Israel Aerospace Industries на виставці показала свій комплекс протиповітряної оборони MR-SAM. В якості ворога в рекламному ролику показано вертольоти, які стоять на озброєнні російської армії Ка-50.
Нагадаємо, що 21-річна мати залишила свою дворічну дочку одну в будинку. Мама дівчинки, Марія, вирішила піти в загул. Ось тільки заважала їй одна річ - її дочка Христина. Замість того щоб віддати дівчинку бабусі мати вирішила розправитися неприйнятним методом з дівчинкою.
Також "Знай.ua" писав, що перше американці побачили сніг. Ніколи такого ще не було, але перший раз за 57 років у "місті ангелів" Лос-Анджелесі, в цей четвер, 21 лютого випав сніг. Місцеві жителі і туристи були здивовані від такого аномального для їх регіону явища.