В російському місті Тушино, у відділенні "Сбербанка" стався збройний напад. Невідомий взяв у заручники кількох людей.

Про це пише Telegram-канал Mash.

На місці працює поліція.

Чоловік захопив заручників вранці, після відкриття відділення. Його цілі та вимоги наразі невідомі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

До поліцейських вже приєдналися співробітники Росгвардії.

Наразі іншої інформації немає, всі деталі з'ясовуються.

Нагадаємо, у Москві 31 серпня була знайдена друга за місяць валіза з тілом жінки.

Як повідомила представниця управління СК по Москві Юлія Іванова, загиблій жінці було на вигляд 18-25 років; на її тілі не знайдено слідів насильства. Валіза була виявлена біля паркану на алеї Кремлівських курсантів на південному сході Москви.

Як повідомляв портаз Знай.ua, 1 вересня, в популярному столичному університеті сталася кривава НП: в одному з гуртожитків першокурсник влаштував різанину.

У повідомленні столичної прокуратури йдеться, що інцидент стався в Національному авіаційному університеті. Близько першої години ночі на вулиці Ніжинській новоспечений студент намагався потрапити до гуртожитку. але на вході між ним та іншими студентами, що живуть там, розгорівся конфлікт, і хлопця відмовилися пускати всередину.

Також Знай.ua писав, що у неділю ввечері, 9 вересня, в Парижі на набережній Луари невідомий чоловік накинувся на перехожих з ножем.

За інформацією видання La Parisien, поранення різного ступеня тяжкості отримали семеро людей, четверо з них знаходяться у лікарні в критичному стані, за їхнє життя борються медики. Інформації про загиблих не надходило.