У США чоловік вирішив, що залізти на головну ялинку країни – це добра ідея. Однак замість слави такий вчинок приніс йому поїздку в психіатричну клініку і затримання поліцейських.

У Вашингтоні чоловік заліз на головну різдвяну ялинку США в парку недалеко від Білого дому. Про це повідомляє телеканал NBC 4 Washington.

"Чоловік заліз на Національну ялинку на висоту 15-20 футів (4,5-6 метрів – прим. ред.) в Еліпсі на південь від Білого дому ввечері в п'ятницю, підтвердили поліцейські", - сказано в повідомленні.

Правоохоронні органи зазначили, що чоловік був у стані емоційного потрясіння. Поліцейські проводили з ним переговори і коли він все ж спустився з ялинки, його відвезли на психіатричний огляд.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється, що на час переговорів з чоловіком на ялинці, територію перед Білим домом оточили.

В результаті інциденту ніхто не постраждав, але пошкодилися деякі вогні на ялинці.

Раніше повідомлялося, що перша леді Сполучених штатів Америки Меланія Трамп показала в короткому відео-ролику, як Білий дім прикрашений до Різдва і Нового року. Проте у користувачів виникло багато запитань до деяких елементів декору, а святкові ялинки і зовсім породили хоррор-мем.

Прикраси в Білому домі були такими дивними, що миттєво потрапили в меми і захопили за собою Меланью. Збентежив усіх в оздобленні будинку лише коридор, по обидва боки якого стояли червоні ялинки.

Нагадаємо, головна різдвяна красуня України підкорила Європу: ялинку визнали найкращою. Рейтинг, у який увійшли 16 міст, складається на основі відгуків туристів зі всього світу.

Як повідомляв Знай. ua, Меланія Трамп облила Білий дім "кров'ю своїх ворогів". Меланія Трамп показала оздоблення Білого дому до Різдва.

Знай. ua писав, про вечірку у Порошенка: кортеж, Гройсман і розборки з журналістами. Журналісти показали, як гуляє президент.