Державний секретар США Майк Помпео може піти зі своє посади уже найближчим часом.

Про це повідомляє канал CNN.

У повідомленні йдеться, що Помпео може покинути пост, щоб стати сенатором від штату Канзас.

Журналісти повідомляють, що вже цього тижня Помпео проведе зустріч з провідним консультантом Республіканської партії Уордом Бейкером, щоб обговорити можливість стати сенатором.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

CNN зазначає, що на цю ідею Помпео міг спонукати лідер республіканської більшості в Сенаті Мітч Макконнелл.

Нагадаємо, Майкл Помпео заявив, що Сполучені Штати Америки ніколи не визнають анексію Криму і продовжать підтримувати українську державу.

Після зустрічі з главою МЗС України Павлом Климкіним Державний секретар США Майк Помпео заявив, що американська столиця повністю підтримує Україну в її боротьбі за збереження національного суверенітету. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Держсекретар США Майка Помпео
Держсекретар США Майка Помпео

"Дух сміливості і рішучості змушує українців продовжувати вести боротьбу за збереження свого національного суверенітету і територіальної цілісності на фоні російської агресії. Україна в цьому питанні не має друга більшого, ніж США", - підкреслив глава американського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляв раніше Знай.ua, американський уряд різко відреагував на присутність російських бомбардувальників Ту-160 у Венесуелі.

У Держдепартаменті заяву Міноборони РФ розцінили як "корупцію з боку двох країн".

Держсекретар США Майкл Помпео розкритикував цю подію в Twitter.

"Російський уряд направив бомбардувальники через півсвіту до Венесуели. Народам Росії і Венесуели слід розглядати це так: два корумпованих уряди розбазарюють державні кошти і пригнічують свободу, поки їх громадяни страждають", - прокоментував Помпео.

Також Знай.ua писав про те, що той факт, що наслідний принц Саудівської Аравії Мохаммед бін Салман має відношення до жорстокого вбивства журналіста Джамаля Хашоггі, спецслужби Сполучених Штатів Америки в даний момент довести не можуть, так як не мають доказів.