Російські ЗМІ запустили у світовий медіапростір чергове скандальне відео, яке стосується перебування глав держав у Парижі з нагоди 100-річчя з дня завершення Першої світової війни.

Відповідне відео оприлюднили російські ЗМІ.

На кадрах видно, що Президент США Дональд Трамп привітав президента Франції Еммануеля Макрона з дружиною, привітався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і ще кількома світовими лідерами, натомість українського гаранта Петра Порошенка проігнорував, хоча вони перебували на досить близькій відстані.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Згодом Президент України у відповідь на закид пропагандистів заявив, що дана інформація не відповідає дійсності.

"Все, що ви говорите – це брехня. Все - що говорить російське телебачення", – наголосив Порошенко.

Варто нагадати, що наразі у Парижі перебувають понад 60 очільників держав і урядів, зкорема президент Росії Володимир Путін і прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей.

Нагадаємо, у неділю, 11 листопада, в Парижі відбулися урочисті заходи з нагоди 100-річчя закінчення Першої світової війни.

Вранці в столицю Франції почали прибувати глави держав, передає РИА Новости.

Президентів зустрічав Еммануель Макрон та його дружина Бріджит в Єлисейському палаці. Відомо, що одими з перших до Франції прибули прем'єри Чехії, Ізраїлю, Греції, Вірменії, а також голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.

Як писав раніше Знай.ua, в суботу, 10 листопада, активістки міжнародного руху Femen провели біля Тріумфальної арки в Парижі акцію проти приїзду до Франції "воєнних злочинців".

Володимир Путін
Володимир Путін

Відповідні фото опубліковані на Facebook-сторінці Femen.

Варто відзначити, що міжнародний жіночий рух приурочив свою акцію до столітньої річниці закінчення Першої світової війни. Наразі вже відомо, що саме до Парижу прибудуть керівники найвпливовіших держав світу.

Також Знай.ua писав про те, що відразу кілька активісток руху Femen змогли прорватись до кортежу президента США Дональда Трампа.